Editorial Sunya   |  Catálogo  |  Quienes somos   | Contactar  | Compra directa  | Mayoristas, librerías  |  Editamos tu libro  |  Web del Vacío

 
Descripción CATALÀ

 
Clic para compra directa y segura Títol: Història del empleats municipals (S. XIX i XX)
Per Francesc Bonastre i Santolària
 

A partir de la segona meitat del segle XIX, en què es desenvolupa la consolidació de l’Estat Liberal Espanyol, neix l’associacionisme professional dels empleats públics. Un lligam que no tindrà una estabilitat associativa i que agafarà certes particularitats identitaries en el cas de Catalunya.
L’associacionisme anirà vertebrant els funcionaris públics en grups diferenciats que acabaran amb una col•legiació professional de les elits per una banda i, l’associacionisme de la resta dels empleats públics per l’altra. Així mateix, la necessitat de formació, farà que des de els coneixements mínims per ser empleats públic, es passi a l’ensenyança de coneixements necessaris i a l’escola de funcionaris d’administració pública

 

© 1a Edició  (juny 2012) 
per a Editorial Sunya
190 pàgines

ISBN:   978-84-939868-4-1
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


Francesc Bonastre i Santolària és llicenciat en història amb un document d’estudis avançats en Món Contemporani per la Universitat de Barcelona. Majoritàriament, les seves investigacions històriques han estat en l’àrea local de Pineda i en la comarca del Maresme. Així, entre els seus treballs:
Notícies sobre població, poders civils i exèrcits als pobles de la marina dels corregiments de Girona (part sud) i Mataró en la Guerra del Francès A Congrés Ocupació i resistència a la Guerra del Francès (1808-1814). Volum I. Barcelona 5-8 d’octubre de 2005. Museu d’Història de Catalunya, p 107-124. 
El Primer Franquisme a Pineda de Mar (1939-1953) A Butlletí de la Societat Catalana d’Estudis Històrics XVII, 2006 (2007), p. 141-173. 
La Unió Republicana al Maresme (o Costa de Llevant) i a la marina de la Selva (1903-1910) A Republicans i republicanisme a les terres de parla catalana (2008), Publicacions de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, p. 607-634.
 

 

Públic en general
PVP:
19 euros, versió impresa
 
9 euros, versió digital pdf
 

Compra en línia directa i segura. 
Dues opcions

A. Pot enviar un missatge a aquesta direcció:

 

B. Altres opcions:
  versió impresa a través de
lulu en aquest enllaç

 
  versió pdf a través de lulu en aquest enllaç