Editorial Sunya   |  Catàleg | Qui som   | Contactar  | Compra directa  | Majoristes, llibreries  |  Editem el teu llibre |   Web del Buit

 
Descripció ESPAÑOL

 
Clic per a compra directa i segura Títol: Camins de vent. Crònica d'un viatge a Ítaca

Per Jordi Vidal

Després de la mort de la seva mare, Pere Puigdavall, un jove mataroní de vint-i-un anys, decideix marxar a viure a la vall de Pineta, al pirineu d’Osca, buscant, bàsicament, un lloc tranquil i conegut, un espai on asserenar-se i tornar a endreçar la seva vida.
Però sota les pedres i els arbres de Pineta s’hi amaguen moltes més coses que els seus records d’infantesa. De la mà de Francesca Lombardi, una historiadora italiana que documenta un estudi de la Universitat de Barcelona sobre els fets ocorreguts a la zona la primavera de 1938, en Pere iniciarà un viatge que el portarà a navegar per l’episodi conegut com “la bossa de Bielsa”, i a conèixer la història del Regiment Pirinenc número 1 de Catalunya, la darrera unitat militar d’obediència exclusivament catalana, i l’única des de la derrota de 1714.
A mida que les seves investigacions els apropin al gran secret que el Regiment Pirinenc ha servat a l'interior de les muntanyes de la vall durant més de setanta anys, Pere i Francesca es trobaran immersos en una trama inversemblant, on res ni ningú és allò que sembla, que posarà a prova el seu concepte de realitat i els canviarà la vida per sempre.
 
 

 

© 1a Edició  (febrer 2014) 
per a Editorial Sunya
328 pàgines

ISBN:  978-84-941903-0-8
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


Jordi Vidal (Mataró 1970) ens ofereix una novel•la de debut, amb un estil molt personal, àgil i fresc, que  desgrana a poc a poc una trama sorprenent que manté al lector enganxat fins a la darrera paraula.

 

Públic en general
PVP:
20 euros, versió impresa
 
9 euros, versió digital e-book
 

Compra en línia directa i segura. 
Dues opcions

A. Pot enviar un missatge a aquesta direcció:

 

B. Altres opcions:
  versió impresa a través de
lulu en aquest enllaç

 
  versió e-book a través de lulu en aquest enllaç