Editorial Sunya   |  Catàleg | Qui som   | Contactar  | Compra directa  | Majoristes, llibreries  |  Editem el teu llibreWeb del Buit

 
Editorial Sunya. Catàleg   Col·lecció 
Singulars 
ESPAÑOL

 
Clic per a compra directa i segura Títol: Indústria i modernisme a Cornellà de Llobregat
Per Pilar Portugués i Marigó

En aquest llibre s’explora el passat i el present de determinades empreses de la ciutat de Cornellà de Llobregat, fàbriques que es van construir en una etapa d’expansió industrial i van ser edificades seguint els corrents arquitectònics del moment. Totes elles varen formar part d’aquella època en què Cornellà, de petit poble agrícola va anar passant, a poc a poc, a ciutat industrial.
Si bé, a principis i mitjans del segle XX aquestes empreses varen ser importants per la seva producció i un puntal econòmic imprescindible en el Baix Llobregat, el segle XXI ha obert per a elles una nova dimensió que no ha d’estar pas deslligada del passat.
Més informació

© 1a Edició  (desembre 2010) 
per a Editorial Sunya
176 pàgines, Il·lustrat a tot color

ISBN:  978-84-937051-9-0

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Título: Camino de redención 

Por Isaac Benaor

La sabiduría de la Kabalah nos reta a explorar las Escrituras Sagradas desde sus niveles más profundos y enigmáticos. Esta tradición ha sido transmitida por los sabios de generación en generación y ha llegado hasta nuestros días circunscrita al ámbito del Tanaj, también conocido como Antiguo Testamento.

En este libro el autor nos propone un apasionante viaje a través de la figura de Jesús de Nazaret (en hebreo Yeshúa) desde las fuentes de la Kabalah, muy especialmente del Zohar, planteándonos una original perspectiva de su vida y sus enseñanzas, abordando temas como la llegada de la Redención o Gueulá, la expiación, el rol profético de las naciones o la “cena” del Mesías.

Imprescindible para el estudioso de la Biblia, también aportará al lector en general  una fresca y novedosa visión de las Escrituras.
.
Més informació
 
 

 

© 1ª Edición  (junio 2015) 
para Editorial Sunya
302 páginas

ISBN:  978-84-942837-8-9
 

Apartado gratis:
Fragmento
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Història del empleats municipals (S. XIX i XX)
Per Francesc Bonastre i Santolària
 

A partir de la segona meitat del segle XIX, en què es desenvolupa la consolidació de l’Estat Liberal Espanyol, neix l’associacionisme professional dels empleats públics. Un lligam que no tindrà una estabilitat associativa i que agafarà certes particularitats identitaries en el cas de Catalunya.
L’associacionisme anirà vertebrant els funcionaris públics en grups diferenciats que acabaran amb una col•legiació professional de les elits per una banda i, l’associacionisme de la resta dels empleats públics per l’altra. Així mateix, la necessitat de formació, farà que des de els coneixements mínims per ser empleats públic, es passi a l’ensenyança de coneixements necessaris i a l’escola de funcionaris d’administració pública
Més informació

 

© 1a Edició  (juny 2012) 
per a Editorial Sunya
190 pàgines

ISBN:   978-84-939868-4-1 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Nacionalisme i republicanisme al Matresme (1906-1914)
Per Francesc Bonastre i Santolària

En el primer quart del segle XX a Catalunya, es va produir un element d’unitat per adhesió a la personalitat catalana que va arribar a ser general i que no va està exempt d’opositors.
En la comarca del Maresme, amb el naixement de la Solidaritat Catalana (1906), es creen centres nacionalistes i republicans, que es van afegint als que ja existien i que es desenvoluparan a favor o en contra de Solidaritat Catalana i amb la creació d’un nou partit nacionalista republicà.
En aquest context, veurem la creació i desenvolupament del Centre Nacionalista de Pineda, del Centre Autonomista Republicà de Mataró i, d’altres centres nacionalistes i republicans del Maresme. Així mateix, en l’esbós biogràfic de Frederic Boix i Prat, tindrem notícies del Centre Català a Santiago de Cuba. Tot això, ens recordarà certes semblances amb el present i, ens ha de servir de coneixement, per anar cap a la llibertat de Catalunya.
Més informació

 

© 1a Edició  (juny 2012) 
per a Editorial Sunya
68 pàgines

ISBN:  978-84-939868-5-8 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: El retorn de la primavera
Subtítol: La meva experiència amb el càncer de mama
Per Maria Carme Canadell

EL RETORN DE LA PRIMAVERA és un llibre on l’autora ens explica la seva experiència amb el càncer de mama. Amb senzillesa i delicadesa, ens acosta a la nostra part més pregona i ens mostra com ens podem enfrontar a una de les situacions més difícils que se’ns poden presentar al llarg de la nostra vida. Un llibre que pot ajudar i acompanyar a totes les dones que passin o hagin passat per una situació similar i amb el que també  podrem fer breus tastets de les literatures universal i catalana.
.
Més informació
 

© 1a Edició  (abril 2013) 
per a Editorial Sunya
185 pàgines

ISBN:  978-84-940255-3-2 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Títol: CUBA, "ya tú sabe, mi amol" 

Per Josep Casals

CUBA,"ya tú sabe, mi amol" és la crònica d'un viatge en bicicleta i en solitari. En Josep comença a pedalar a Santiago de Cuba i recorre l'illa d'est a oest fent un total de 1.115 quilòmetres. En aquest relat l'autor ens explica el seu dia a dia, les etapes, les vivències i els ensurts amb els quals es va trobant, tot relatat amb una bona dosi d'humor i ironia. És una excel•lent mostra de l'esperit de superació d'una persona després d'haver hagut de lluitar contra un càncer l'any 2014.

En Josep Casals va néixer a Els Hostalets de Pierola (Anoia) l'any 1963; ja de ben jove va començar a mostrar el seu esperit aventurer fent alguns viatges a Tunísia (1988) i Algèria (1989) amb un Land Rover Santana de 30 anys d'antiguitat. Continuà visitant el continent africà assíduament fins que l'any 2006 va començar a viatjar a països del sud-est asiàtic. El seu darrer viatge l'ha fet a Cuba i amb bicicleta, per a ell ha estat una necessitat vital per a retrobar-se a si mateix i ara vol dir-ho en veu alta escrivint aquest que és el seu primer llibre.

Més informació
 

 

© 1a Edició  (juny 2015) 
per a Editorial Sunya
232 pàgines

ISBN:  978-84-942837-7-2
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: La Descobertta de Valors. Ensenyar. Educar 

Per Anna Molas

La Descoberta de Valors. Ensenyar. Educar és un recull d'experiències dels seus anys de docència amb jovent adolescent i alhora pretén donar un missatge positiu i engrescador, de com es pot transmetre i educar en uns valors que, segons l'autora, han de seguir essent bàsics i fona-mentals per al creixement i formació de la persona.

Anna Molas (1947) és llicenciada en Filosofia i Lletres. De molt jove es va implicar en el món educatiu i docent, l'entorn on ha treballat fins a la seva jubilació. Va ser professora a l'escola Virtèlia i al 1980 va fundar juntament amb tres companys l'escola Projecte, assumint més endavant la direcció. Va formar part del grup de recerca pedagògica Tidoc-Projecte, autors del Llibre Escola i noves tecnologies que va guanyar el XIIè Premi D’Educació Josep Pallach (1990).

Més informació
 

 

© 1a Edició  (febrer 2015) 
per a Editorial Sunya
108 pàgines

ISBN:  978-84-942837-2-7
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Título: Cristo, mito al desnudo. Del Cristo canónico al Jesús histórico 

Por David Rabadà Vives

Entre el Cristo canónico y el Jesús histórico existen tantas diferencias que no se puede afirmar que sean el mismo. Tras veinte años de investigación se hace evidente que la imagen evangélica de Cristo fue elaborada a partir de la visión de los primeros cristianos paulinos. Luego el contexto en donde se redactaron los evangelios canónicos, más la presión del amenazante Imperio de Roma y la posterior Iglesia medieval, hicieron el resto creando un Cristo totalmente distinto del que históricamente existió. Bajo el Principio de Parsimonia, jamás aplicado en Teología, este libro sitúa al Jesús humano ante los mínimos históricos que poseemos.

Més informació
 

 

© 1ª Edición  (junio 2015) 
para Editorial Sunya
380 páginas

ISBN:  978-84-942837-6-5
 

Apartado gratis:
Fragmento
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Fer un gir. Afirmacions positives per a diferents moments
Per Clara Romaní i Cornet

Aquest llibre es dirigeix a tots els que volen afrontar un procés de transformació, de millora personal o de canvi d’inèrcia en un o diversos aspectes de la seva vida. La primera part és més teòrica i la segona, més pràctica, conté exemples d’afirmacions positives. Com veureu al llarg del text, la clau per fer un gir és no oblidar-se de pensar en positiu; però també es presenten alguns entrebancs que ens podem trobar pel camí i  mecanismes per arribar a superar-los. Qui vulgui fer un canvi, potser trobarà en aquestes reflexions i propostes la sendera més fàcilment.

Més informació

© 1a Edició  (abril 2011) 
per a Editorial Sunya
176 pàgines

ISBN:  978-84-938362-2-1 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Algèria sense pors
Subtítol:Vivències d'una viatgera nòmada
Per Rosa Vendrell Miret
 

És un llibre escrit per una dona aventurera, agosarada, inquieta, xafardera, enamoradissa i vital que recorre de dalt a baix i de nord a sud Algèria, aquest immens país. Ho fa amb qualsevol transport públic o privat que tingui al seu abast. Tant és, l’afany de la Rosa és conèixer i conèixer, endinsant-se en l’Algèria real, com ho és la seva “família adoptiva” de Larbaa, ciutat situada en una de les regions que van ser més colpejades pel terrorisme.

Més informació
 

© 1a. Edició  (desembre 2010) 
per a Editorial Sunya
304 pàgines, 30 fotos

ISBN:  978-84-937051-4-5

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura

També assequible a  www.lulu.com


 
Clic per a compra directa i segura Títol: La medicina a Montserrat
Subtítol:Evolució històrica de l'assistència sanitària al monestir de Montserrat.
Per D. Blasco, A. Puigbò, A. Rotllan

"No és estrany, doncs, que a Montserrat, amb una comunitat monàstica nombrosa i amb milers de pelegrins des de l’Edat Mitjana, hi hagi hagut, al llarg de la història, metges, infermers, farmàcies... dignes de ser estudiats. I això és el que ens ofereix el llibre que el lector té a les mans. Aquesta obra té l’interès d’oferir un resum de les etapes més importants en la relació entre l’exercici de la medicina i Montserrat." (del Pròleg per Moisès Broggi i Vallès, President d’Honor de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya)
Més informació

© 1a. Edició  (desembre 2009) per a Editorial Sunya
164 pàgines, Bibliografia, Índex, Taules, més de 100 il·lustracions.

ISBN: 978-84-937051-5-2

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura

També assequible a  www.lulu.com


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Gabriel Baldrich i Palau (1814-1885)
Subtítol:Vida i fets d'un liberal polifacètic
Per Joan Climent Ferré

Aquest llibre és història i és biografia, però també és aventura en la mida que els fets retratats pertanyen a un període convuls i apassionant. El lector en gaudirà.

Gabriel Baldrich fou milicià, militar, conspirador i revolucionari, alcalde, cap de colla castellera, diputat, capità general, senador. Encara podríem afegir: protagonista de les guerres carlines, entusiasta del ferrocarril, protagonista de la Revolució de 1868, company destacat del general Prim, capità general de Puerto Rico i de Catalunya.
Aquest és el llibre que faltava per descriure un personatge clau de la nostra història, tot i que massa ignorat. L’autor, Joan Climent Ferré (Valls, 1950) n’ha fet el retrat exhaustiu.

Més informació
 

© 1a. Edició  (octubre 2010) 
per a Editorial Sunya
344 pàgines, Bibliografia, 
Il·lustracions i fotos de l'època, 
Apèndixs documentals i facsímil

ISBN:  978-84-937051-3-8

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura

També assequible a  www.lulu.com


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Producte Interior Brut
Per Mireia López
 

Producte Interior Brut és una narració en primera persona, basada
en experiències personals, on la sinceritat es sobreposa a lo
políticament correcte. Una descripció de diferents conductes guiades
per una doble moral, que substitueix els valors humans pels valors de
mercat. Una llarga reflexió on es denuncia les tendències, a petita i
gran escala, d’una societat de consum decadent, regida pel
materialisme.
“L’Amor, la Llibertat, i la Bellesa; els tres pilars fonamentals per a
l’anima “........ Brillen per la seva absència en una petita comunitat de
persones altives i hostils, que donen rendibilitat a un vell mite; que
l’autora identifica com la dels falsos hippies.
Més informació
 

© 1a Edició  (juny 2012) 
per a Editorial Sunya
196 pàgines

ISBN:  978-84-939868-3-4 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Viure sense sal. Receptes per a una vida sana

Per Carme Miralda Casanovas

La hipertensió s’ha convertit en un dels problemes de salut més freqüents de la societat actual. I aquest llibre intenta posar-hi remei tot insistint en els hàbits nutricionals. No es tracta d’ un receptari qualsevol : és un recull de receptes gustoses fetes per cuinar sense sal o gairebé, que vetlla doncs per la bona salut dels comensals.
Hi ha reescrites una quarantena de receptes de cuina  catalana tradicional, algunes de senzilles i d’altres de més elaborades; totes, però, confegides a partir d’ingredients habituals i de proximitat. Per millorar la salut sense deixar de gaudir a taula.

Més informació
 
 

 

© 1a Edició  (abril 2014) 
per a Editorial Sunya
104 pàgines

ISBN:  978-84-941903-2-2 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Hipertextos
Per Joan Nonell
NOVETAT

Hipertextos trata de cubrir un espacio, perdido en el actual proceso de mercantilización de la escritura, que restituya el genuino diálogo entre lector y texto, consistente en sacar a la luz la dimensión humana que éste último contiene, con el propósito de convertirlo en la herramienta que nos ayude a resituarnos frente a la incerteza del presente.
En este primer volumen el autor “enlaza” obras de publicación reciente, cuya temática, la experiencia bélica, requiere, antes de su descalificación moral, una ajustada reflexión intencional. La voluntad de comprender la fascinación humana ante la guerra sigue siendo un ejercicio tan urgente como necesaria resulta la consciencia colectiva para la paralización de cualquier conflicto.

Més informació
 

© 1a Edició  (gener 2013) 
per a Editorial Sunya
150 pàgines

ISBN:  978-84-939868-8-9 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Título: Tartarias 

Por Joan Nonell

Tartarias no trata únicamente de delimitar un espacio geográfico donde ubicar una cultura ya olvidada, asociada al nomadismo y a la guerra como formas de subsistencia. Más bien, pretende ser una reflexión sobre la necesidad de la alteridad en la construcción de la propina identidad, y sobre lo que sucede cuando desaparecen las diferencias psicológicas que, en el pasado, alimentaron identidades opuestas. Así, si el temor al otro cohesionó al grupo identitario propio, bajo unos principios civilizadores y moralizantes, la disolución de las diferencias, que conllevan los procesos globalizadores del presente, ha conducido al declive de los ideales ilustrados y a la tartarización de occidente. Este tránsito temporal, desde un pasado inseguro pero definido, a un futuro abierto e incierto, es lo que trata de capturar el presente ensayo.

Más información

 

© 1ª Edición  (marzo 2015) 
para Editorial Sunya
120 páginas

ISBN:  978-84-942837-3-4
 

Apartado gratis:
Fragmento
 
 


 
Títol: La Humanitat en crisi. Una reflexió sobre la història de la humanitat 

Per Santi Oliveras Prat

No ens hauríem de meravellar de ser on som. Vivim en un període de crisi!! Les dificultats són l'essència de la història universal. La humanitat gairebé sempre està en crisi. Les crisis no són l'excepció, sinó la norma. Una breu reflexió sobre la història de la humanitat ens mostrarà que l'extraordinari són els períodes de prosperitat. Saber que hi haurà crisis fa que quan es produeixin siguin menys doloroses; saber que els humans, en funció de la seva naturalesa, s'equivoquen sovint, fa que aquests errors quan es produeixen siguin menys dolorosos. Un cert realisme (“realisme humanista”) ens pot apropar a la felicitat.

Més informació

© 1a Edició  (abril 2015) 
per a Editorial Sunya
122 pàgines

ISBN:  978-84-942837-5-8
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Tíbet en el corazón
Per Víctor Lluís Pérez,  Jordi Escartín, Manoli Garcia
 
 

Tíbet en el corazón muestra la realidad actual del País de las Nieves o Techo del Mundo desde tres puntos de vista diferentes pero complementarios: una síntesis introductoria sobre geografía, historia, arte, sociedad, economía, religión, literatura, medicina tradicional, fiestas y tradiciones; reflexiones personales de tipo psicosocial a partir de vivencias; y varias experiencias de refugiados tibetanos recogidas en forma de entrevistas.
Més informació
 

© 1a Edició  (octubre 2011) 
per a Editorial Sunya
256 pàgines

ISBN:  978-84-938362-3-8 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: El incensario japonés
Subtítol: Historia de la Maison Dorée de Barcelona
Per J. B. Pompidor

El incensario japonés, título de esta obra, es un objeto real, conservado por el autor, y constituye el hilo conductor de la historia de la Maison Dorée de Barcelona, el Gran Hotel Peninsular de Terrassa y el Palace Hotel de Valencia, celebrados establecimientos creados a finales del siglo XIX y principios del XX por la saga de los hermanos Pompidor que encumbraron la alta restauración a su más excelso nivel.
J. B. Pompidor (Barcelona, 1942) es doctor ingeniero industrial y nieto de Michel Pompidor, que junto a su hermano Charles crearon la Maison Dorée. El tratamiento de primera mano de las fuentes, muchas de ellas inéditas, la pasión en la implicación de la narración, otorga a su obra un interés indudable. Sesenta ilustraciones, la mayoría inéditas, transportan al lector al esplendor de la Belle Époque.
Més informació

© 1a. Edició  (maig 2010) 
per a Editorial Sunya
510 pàgines, Bibliografia, 
60 Il·lustracions i fotos de l'època, 
Índex onomàstic

ISBN: 978-84-937051-6-9

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura

També assequible a  www.lulu.com


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Biografía del vacío
Subtítol: Su historia filosófica y científica desde 
la Antigüedad a la Edad Moderna
Per Albert RIBAS

El buit... Filosofia, ciència, art, religió... són alguns dels àmbits on aquest concepte o símbol és present. Com digué Jorge Luis Borges, la història de les idees és una "història de la diversa entonació d'algunes metàfores". El buit és també una d'aquestes metàfores. En aquest llibre trobareu una completa informació. David Jou, catedràtic de física i poeta, en publicar-se la primera edició a Ediciones Destino, digué: “saludo con entusiasmo la aparición de este libro, profundo, meticuloso y estimulante, que tanto enriquece nuestra visión del vacío; vale la pena darlo a conocer”. 
Més informació
 

© 4a. Edició revisada (abril 2008) per a Editorial Sunya
374 pàgines, Bibliografia, 
10 Figures, 2 Taules,
Índex onomàstic

ISBN: 978-84-612-3925-2

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura

També assequible a  www.lulu.com


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Religions i Societat a Catalunya. 
Guia Bàsica
Per Albert RIBAS 

Apareix aquest llibre en escaure’s el centenari de la Setmana Tràgica de Barcelona (1909), revolta popular contra el reclutament forçós, que desembocà també en la crema de convents.
Anticlericalisme i clericalisme, tolerància i intransigència, nacionalcatolicisme i escoltisme: tot un seguit de fenòmens oposats s’han succeït al llarg d’aquests cents anys. Fer-ne l’exposició sintètica i explicativa és un dels objectes d’aquesta obra. No sempre els fets del passat ens són comprensibles. Mostrar els trets més rellevants d’aquest entramat i les fites històriques més significatives és el contingut que trobareu en aquestes pàgines. 
Més informació
Recomenat pel Centre d'Estudis Jordi Pujol  >>

© 1a. Edició  (juny 2009) per a 
Editorial Sunya
144 pàgines, Bibliografia, Cronologia, Taules, Destacats

ISBN: 978-84-937051-1-4

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura

També assequible a  www.lulu.com


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Retrat d'una elit catalanista
Subtítol: Deixebles i hereus de Cambó: vint personatges
Per Frederic RIBAS

S'hi presenta un seguit de representants de l’escola “invisible” de política econòmica que Francesc Cambó (1876-1947) va formar al seu voltant, en adonar-se per primera vegada a l’Estat espanyol de la importància de l’economia per a un polític. Aquest retrat inclou els més propers i coetanis a Cambó, però també altres que, no pas per ser més llunyans, deixen d’expressar la mateixa voluntat camboniana d’un catalanisme modern. Ventosa, Bertran i Musitu, Vidal i Guardiola, Duran, Pellicena, Vehils, Bausili, Casabò, Perpinyà Grau... representen el gran esforç frustrat per assolir una modernitat i un dinamisme amarats de catalanitat i de cosmopolitisme.
Més informació
 

 
© 1a. Edició (novembre 2008) per a Editorial Sunya
254 pàgines, Bibliografia, 
Índex onomàstic

ISBN: 978-84-612-7901-2

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura

També assequible a  www.lulu.com


 
Títol: Puig-reig, castell de Guillem de Berguedà i comanda templera
 

Per Eudald Serra

L'obra que teniu a les mans representa una síntesi i a la vegada un estat de la qüestió del que s'ha publicat fins a dia d'avui de la història del castell de Puig-reig, sumant-hi la informació de caràcter arqueològic que s'ha pogut extreure de les darreres intervencions portades a terme al mateix castell i contraposant-la amb la documental.
.
Més informació
 
 

 

© 1ª Edició  (desembre 2015) 
per a Editorial Sunya
182 pàgines

ISBN:  978-84-944175-2-8
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Título: Siluetas de grandes mujeres
Subtítulo: Un impulso de los valores creativos en la labor docente

Por Antolí Tarrats Mayola
 
 

Siluetas de grandes mujeres es un modelo pedagógico que fomenta y pone en práctica la participación entre maestro y alumnos. El modelo toma como ejemplo el  trabajo riguroso que la mujer, en el ámbito vocacional, ha realizado a lo largo del tiempo en todo el espectro del conocimiento intelectual.  En cada silueta se expone, en pocas y bien  cuidadas frases, los aspectos que atraigan la atención de los alumnos. Siendo su finalidad el desarrollo intelectual de los niños, en el ámbito de una sociedad culta, moderna y  socialmente justa.

Més infoació i compra diecta
 

© 1a Edición  (setiembre 2014) 
para Editorial Sunya
182 páginas

ISBN:  978-84-941903-6-0
 

Apartado gratis:
Fragmento
 
 


 
 
Clic per a compra directa i segura Títol: El oscuro camino hacia la luz

Per Joan Carles Trallero

En esta novela, El oscuro camino hacia la luz, el protagonista, Mauri Vidal, se despierta por la mañana como un día cualquiera de su rutinaria vida. No sabe que está iniciando un camino plagado de incertidumbre, angustia y oscuridad. El peso de los acontecimientos le empujará inexorablemente a hacer un balance de lo que ha sido su existencia. Acompañar al personaje en ese viaje a sus propias profundidades es para el lector una aventura muy especial, que provoca preguntas, evoca recuerdos, y emociona intensamente.

Més informació
 

© 1a Edició  (desembre 2013) 
per a Editorial Sunya
178 pàgines

ISBN:  978-84-940255-8-7 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Títol: Un catorze que enamora. 

Per Josep Maria Tubau

UN CATORZE QUE ENAMORA és un llibre que l’associació de jugadors amateurs, “Els Veterans de Sitges”, dediquen com homenatge a Johan Cruyff Aquí hi són una sèrie d'opinions i anècdotes inèdites recollides per l'autor, de jugadors d'aquest club, jugadors del Dream Team, periodistes esportius de primera fila, ex-directius del Barça, sense que faltin els de la pròpia família d'en Cruyff. 

Tots els beneficis de la venta d'aquest llibre, aniran destinats a la JOHAN CRUYFF FOUNDATION, que promou arreu del món l'exercici de l'esport per nens discapacitats.

Més informació
 
 

 

© 1a Edició  (novembre 2014) 
per a Editorial Sunya
126 pàgines

ISBN:  978-84-941903-9-1
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Título: Toponimia ibérica 

Por Joan C. Vidal

El presente libro tiene como primer objetivo la clasificación y análisis de aquellos topónimos prerromanos de origen ibérico, y para ello se ha recurrido a los autores que han considerado de origen prerromano topónimos antiguos y modernos situados en lo que fue territorio lingüístico ibérico. Este trabajo trata de ser un complemento al corpus de inscripciones ibéricas, a la recopilación de características fonéticas de la lengua ibérica, al elenco de palabras de origen ibérico que ha heredado la lengua catalana, al indexado de formantes de antropónimos, así como a las diversas clasificaciones de léxico o segmentaciones hechas hasta el presente; el objetivo último es indagar sobre las características fonéticas y semánticas de una de las lenguas que por el volumen de inscripciones halladas representa uno de los mayores misterios que queda por resolver de la antigüedad. Se podrá comprobar además cómo la identificación de los rasgos lingüísticos de los topónimos prerromanos nos ayuda a relacionar la lengua ibérica con el vasco, permitiendo también discriminar en qué regiones se habló o no la lengua ibérica, o qué validez tienen ciertas teorías lingüísticas (sorotáptica, meridional-ibero-pirenaica, lengua ibérica como lengua vehicular, etc.).
.Més informació
 

© 1ª Edición  (octubre 2015) 
para Editorial Sunya
390 páginas

ISBN:  978-84-944175-0-4
 

Apartado gratis:
Fragmento
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Un manual de cítara china. El Meian qinpu
Per Joan M. VIGO (ed.) 

Edició i traducció al castellà, basada en la traducció anglesa de Fredric Lieberman de l'original xinès de Wang Binlu. 
El qin, la cítara xinesa de set cordes, és un instrument de gran antiguitat i subtilesa. L'extens i variat repertori de qin contínua avui dia transmetent-se a través de manuals d'instrucció – qinpu – impresos a partir del segle XV.
Aquest manual, el Meian qinpu, va ser publicat originalment el 1931 en xinès pels alumnes de Wang Binlu. Fredric Lieberman va publicar el 1983 la primera traducció a l'anglès.
Visita la web Amics del Guqin.

 

 
© 1a. Edició (setembre 2008) a
www.citarachina.org
xvii, 165 pàgines, Bibliografia, Discografia. Inclou il·ustracions i partitures originals

ISBN: 978-84-612-5369-2

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura

 


Col·lecció Singulars
 
 
Títol: Entre dones 

Per Rocío Abelenda

Entre dones són dotze històries de dones i de nenes inspirades en els quadres de les artistes Twinsisters Jutglar. Són somnis, crides a la llibertat, obsessions, relacions entre mares i filles, històries de dones escrites per una dona i pintades per dones. 
 

Rocío Abelenda i Carrillo (Camós, 1973) és llicenciada en Ciències de la Informació. Ha treballat al Diari de Girona i al setmanari La Garrotxa. Actualment treballa com a relacions públiques i organitzadora d'esdeveniments.

Més informació
 

 

© 1a Edició  (abril 2015) 
per a Editorial Sunya
100 pàgines

ISBN: 978-84-942837-4-1
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Fruits de Tardor 

Per Anna Agustí

Anna Agustí, llicenciada en Filologia Hispànica i diplomada en música pel Conservatori del Liceu de Barcelona (piano) i en llengua francesa per l’Institut Francès. S’ha dedicat a la docència durant trenta-tres anys. Ha publicat dues novel•les: Què se n’ha fet d’aquell abril?(2000) i Memòries a la reraguarda (1936-1939) (2004).  Va quedar finalista amb el conte Un cap disposat a tot en el XIV Concurs de Narrativa per a Dones Àrtemis (Cornellà, 2009), i per dos cops  en el Concurs de Relats Breus amb Un cossi no és una banyera (2011) i El retorn a casa  (2013). Ha rebut diversos accèssit de poesia en Concursos d’Igualada, Canet de Mar... Col•labora com articulista en la revista Garoza que pertany a la Sociedad Española de Estudios Literarios, publicada per la facultat de Filologia de A Coruña.

Aquest recull de poemes vol ser una mostra de sentiments, veritats i creació. Un calidoscopi de vida transformada en paraules. Paraules que ha estimat sempre i sense les quals no podria viure. I, sobretot, han representat un repte.
.
.Més informació

© 1ª Edició  (febrer 2016) 
per a Editorial Sunya
98 pàgines

ISBN: 978-84-944175-6-6
 

Apartado gratis:
Fragment
 
 

Títol: Arròs de bacallà 

Per Antoni Agustí

Amb el fil conductor d’una família arrossaire de l’Empordà de mirall pelut, amb nissaga del Delta bíblic i l’honor d’un Japó tranuitat de tradició, es desgranen les trifulgues, cati-fers i desamors dels personatges encofrats amb els peus al fang i fetge del país. Bascs i víkings al mar del Nord i Terra-nova, vent, gel i sal, jornals i armellades, malària i aren-gades, plagues i malures, amb una veneració per l’arròs i una obsessió pel bacallà, la vedella del mar, i les bacalla-neres d’aroma marbrejant i rostres enartants esmolats d’aigua fresca. Conté pel mateix preu nombroses receptes de tota la vida, cassoles d’arròs casolà i resurreccions de bacallà, el peix que va canviar el món. L’arròs de bacallà, la trama i l’ordit i a la taula i al llit al primer crit.

Més informació
 
 
 

 

© 1ª Edició  (abril 2016) 
per a Editorial Sunya
238 páginas

ISBN:  978-84-944175-8-0
 

Apartado gratis:
Fragment
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Jan i els polítics temponautes
Per Josep Maria Arias Fayula
 

Catalunya... Demà. El Tribunal Constitucional espanyol ha tombat una vegada més el nou Estatut d’autonomia de Catalunya, i com en d’altres ocasions, els polítics s’entesten en pugnes estèrils per conservar els seus càrrecs, tot acceptant una sentència que contradiu la voluntat del poble que ha votat en referèndum. 
Jan, un personatge misteriós, segrestarà als polítics i els introduirà a l’interior de la història de Catalunya en primera persona.
Més informació
 

© 1a Edició  (abril 2012) 
per a Editorial Sunya
226 pàgines

ISBN:  978-84-939868-0-3

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Títol: Poemes 

Per Sergi-Antoni de Balanzó

Vaig començar a escriure poesia als 16 o 17 anys, al principi només en castellà i més tard quasi exclusi-vament en català, però sempre amb desigual constància i conservant només un reduït percentatge de poemes.

Per a l’ordenació dels que figuren en aquest recull no he tingut en compte la data en què van ser escrits sinó només l’ordre alfabètic dels títols o -quan no n’hi ha- de les lletres inicials dels primers versos, prescindint del fet de què entre un poema i el següent pugui haver-hi un decalatge de més de cinquanta anys, cosa que quasi sempre resultarà fàcilment palesa.

Pel que fa a les pintures que incloc, he d’aclarir que també son de distintes èpoques i que res tenen a veure amb els poemes que acompanyen.

.Més informació
 

© 1ª Edició  (febrer 2016) 
per a Editorial Sunya
130 páginas

ISBN:  978-84-944175-5-9
 

Apartado gratis:
Fragmento
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: L'última mirada enrere
Per Carolina Borràs Candel
 

La Carlota no entén la mort, li angoixa créixer i fer-se gran, li fa por no poder continuar amb la seva vida, una vida que no ha pogut triar i que ha estat marcada per les decisions dels grans. Un dia després de sortir de la visita del psicòleg, i escolant el seu gran ídol en Carles Sabater, decideix posar fil a l’agulla i comença a apedaçar records. Ha de complir la promesa que va fer a l’avi Manel. Vol deixar enrere el sentiment de culpabilitat, abandonar la tristesa que l’ha fet plorar en silenci i que l’ha acompanyat durant tots aquests anys. Vol viure, viure i tirar endavant però, com ho pot fer quan tot al seu voltant sembla que s’ensorra? Aconseguirà passar pàgina i començar de nou sense el pes del passat?

Més informació
 

© 1a Edició  (abril 2013) 
per a Editorial Sunya
187 pàgines

ISBN:  978-84-940255-1-8 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Cafès a mitjanit
Per Carme Bosch Rabell
3a EDICIÓ

Després de llicenciar-se en Humanitats, la jove Tere Camps s'estableix al seu poble natal amb la intenció de trobar feina. I ho aconsegueix de seguida. Així, amb l'ajuda del seu oncle, aviat comença a impartir lliçons de literatura a l'institut del seu poble.
A través d'aquestes classes, se submergeix ràpidament en totes les il·lusions i problemàtiques que comporta una etapa: l'adolescència, la qual creia tenir del tot superada. A banda, la Tere s'enamora bojament de l'atractiu i extrovertit Tom (amo d'un conegut bar de la vila) el qual d'entrada sembla ser l'home dels seus somnis. A partir d'aquest punt, però, la jove passa per un seguit d'aventures i desventures que faran que s'adoni que potser no era la persona madura que creia ser.
Més informació
 

© 1a Edició  (desembre 2011) 
per a Editorial Sunya
280 pàgines

ISBN:  978-84-938362-7-6 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Títtol: Cornellar 

Per Jordi Castells-Cambray

L’any 1285, Perot Cuscó es veu immers en un conflicte entre senyors amb el Castell del Borni com a paisatge de fons. El robatori d’una joia desencadenarà una intriga que porta el protagonista a la recerca de la veritat malgrat els perills que l’envolten. En el camí, trobarà l’amor i superarà les pròpies pors i inseguretats. En una època convulsa, amb la Croada contra la Corona Catalanoaragonesa (1283-1285) com a rerefons, Perot haurà d’enfrontar-se a uns enemics molt poderosos i haurà d’afrontar el menyspreu de les classes privilegiades cap a la gent pagesa i modesta. I haurà de demostrar el valor dels humils en un món violent i cruel.
.
Més informació
 
 

 

© 1ª Edició  (febrer 2016) 
per a Editorial Sunya
152 páginas

ISBN:  978-84-944175-7-3
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: 10.004 

Per Noelina Castellsagué Reverter

En Marc és un adolescent qualsevol, amb els problemes d'un típic noi de 16 anys. Farà un viatge amb la seva família pels carrers i realitats que amaga la majestuosa Índia. Allà, en Silur els explicarà una veritable història real que marcarà de per vida el nostre protagonista. S'endinsarà a un orfenat on la Leka, una noia de la seva mateixa edat, li posarà pell de pollastre quan li expliqui el perquè podria no estar-ho explicant. El protagonista aterrarà el vol de tornada amb una visió molt diferent de la que tenia quan es va enlairar al d'anada. El noi, veient l'estiu que ha tingut l'Oriol, el seu millor amic, i veient el que un altre nen de l'altre costat del món podria tenir, s'adonarà que hi ha realment dos móns molt diferents en un mateix planeta. El noi valorarà les coses pel seu valor i no pel seu preu.
Més informació
 

 

© 1a Edició  (desembre 2014) 
per a Editorial Sunya
102 pàgines

ISBN:  978-84-942837-0-3
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Atrapado bajo los escombros
Per Pedro Cuesta Escudero
 

¿Quién nos garantiza que cualquiera de nosotros no podría quedar atrapado bajo los escombros? Un terremoto, una explosión de gas, un atentado terrorista o cualquier otro siniestro nos puede sobrevenir inopinadamente.
¿Nos podríamos imaginar la desesperación vital de sentirte sepultado en vida?
¿El ser humano puede vivir totalmente solo? ¿Y qué pensamientos tendría en esa situación contando con una amplia experiencia?
En este relato se pretende dar explicación a muchos de estos interrogantes.
Més informació
 

© 1a Edició  (abril 2011) 
per a Editorial Sunya
312 pàgines

ISBN:  978-84-938362-1-4 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 

Títol: Les llances del Drac (La bruixeta Victòria, volum 2) 

Per Victòria i Eduard Falcó

Les Llances de Drac (La bruixeta Victòria, volum segon) explica les vivències de la bruixeta Victòria a l’Escola del Mar, dels vuit als onze anys. Durant aquest període cercarà les Llances de Drac per poder protegir al seu company màgic, en Fulgurant, d’elles. Però també viurà moltes més i inesperades aventures. Tindrà el primer contacte amb el fastigós i pudent Regne de les Fades, descobrirà el misteri dels Eneida a l’Escola del Mar o haurà d’enfrontar-se amb la destitució de la tieta Teresa del càrrec de Directora de l’Escola del Mar. A més de superar duels i laberints màgics controlats per aquells que la volen sotmesa o... morta.
.
Més informació
 
 

 

© 1ª Edició  (febrer 2016) 
per a Editorial Sunya
552 páginas

ISBN:  978-84-944175-4-2
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: Les llances del Drac (La bruixeta Victòria, volum 2) 

Per Victòria i Eduard Falcó

Les Llances de Drac (La bruixeta Victòria, volum segon) explica les vivències de la bruixeta Victòria a l’Escola del Mar, dels vuit als onze anys. Durant aquest període cercarà les Llances de Drac per poder protegir al seu company màgic, en Fulgurant, d’elles. Però també viurà moltes més i inesperades aventures. Tindrà el primer contacte amb el fastigós i pudent Regne de les Fades, descobrirà el misteri dels Eneida a l’Escola del Mar o haurà d’enfrontar-se amb la destitució de la tieta Teresa del càrrec de Directora de l’Escola del Mar. A més de superar duels i laberints màgics controlats per aquells que la volen sotmesa o... morta.
.
Més informació
 
 

 

© 1ª Edició  (febrer 2016) 
per a Editorial Sunya
552 páginas

ISBN:  978-84-944175-4-2
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: La veu del pedrenyal

Per Sílvia Fernández

Vilalleons, vegueria de Vic, 1602. La vida dels germans Arnau i Miquel no és diferent a la de qualsevol pagès humil de l’època: sobreviuen treballant la terra, es diverteixen en els aplecs i la taverna del poble, i s’avenen més amb uns veïns que amb d’altres. Un dia qualsevol, els bandolers nyerros es presenten a casa seva per oferir-los una proposta. Empesos a acceptar-la sense altra alternativa, els joves camperols avançaran, a partir de llavors i quasi involuntàriament, per un camí que mai havien previst, condicionant alhora el destí d’una amiga comuna: la Violant.

Més informació

 

© 1a Edició  (febrer 2014) 
per a Editorial Sunya
522 pàgines

ISBN:  978-84-940255-9-4 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: La Alquimia del verbo
Per Carme Folch
 

Es un libro de transformación; la del individuo en poeta y la del verbo en  verso. La métrica y la poesía clásicas también se transforman  en un verso libre y narrativo que responde a la necesidad de expresión del Yo Poético. El resultado es la progresión vital del poeta y del arte, convergida en Creación. La evolución vital del poeta es clave para el desarrollo de los poemas a lo largo del libro. Finalmente, la Alquimia de los versos dará como resultado una conclusión rotunda y trágica: la Obra trasciende al Creador.
Més informació
 

© 1a Edició  (octubre 2011) 
per a Editorial Sunya
96 pàgines

ISBN:  978-84-938362-4-5 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Petjades de l'ànima: Vida, teatre, amor i pàtria
Per Carme Folch

El que teniu entre mans no és un poemari corrent. Els poemes escapen a la mètrica i ritmes perfectes, transcendeixen la forma per aprofundir en el fons; la
comunicació entre poeta i lector, distanciant-se de les convencions clàssiques de Boileau.
Són poemes lliures: pensaments, reflexions, sensacions, pors,sentiments humans versificats. La expressió de la existència humana que testimonien aquestes
Petjades de l’Ànima que esdevenen reflexos de la vida en els que ben segur us hi sentireu identificats.
Més informació

© 1a Edició  (març 2011) 
per a Editorial Sunya
100 pàgines

ISBN:  978-84-938362-0-7

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: I al setè any es despertà, amb cinc narracions més.
Per Carles Cabanas i Rosell

Matthew Tree n'ha dit:
Carles Cabanas és l’article genuí, un escriptor que domina el llenguatge fins al punt que en por fer exactament el que vulgui. Té un estil fluid i additiu que és sui generis i a la vegada del tot natural. Aquest recull d’històries és una sorpresa de debò —i una de ben agradable— per als lectors que tinguin la sort de descobrir-lo.

Aquestes històries —totalment imaginàries—diu que no té idea de com l’han anat a trobar. En el fons, però, no deuen ser més que fruit de l’experiència d’observar la diversitat i complexitat dels éssers humans.
Més informació

© 1a. Edició  (octubre 2010) 
per a Editorial Sunya
246 pàgines.
 

ISBN:  978-84-937051-7-6

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura

També assequible a  www.lulu.com

Títol: Memòries d'una vida completa 

Per Joan Farràs Rovira

Aquesta és una vida real, una història real d’una vida intensa des del naixement, any 1933, fins al 2016. Aquesta és la vida real amb tots els seus continguts materials, sentimen-tals, humans i espirituals i el desenvolupament, pas a pas des de nen, adolescent i joventut en ambient rural, en el meu comportament, projectes ben pensats per la vida futura. Ruptura radical amb la vida rural per la consecució total dels projectes, execució dels anhels amb tota la seva efectivitat durant uns quants anys de vida. Canvi radical amb l’estament que permetia desenvolupar aquest gran projecte que molt havia costat, però que tenia una clàusula que no permetia desenvolupar un gran sentiment d’amor humà arrelat profundament en la condició humana. Assolí un altre estat de vida que sí em permetia amb tots els seus efectes viure aquest amor tan sentit, així vaig viure plenament durant uns inoblidables anys i després gaudí del millor o més perfecte amor fins quan vaig quedar sol per un pas final indesitjable en la vida.

Més informació
 

© 1ª Edició  (juny 2016) 
per a Editorial Sunya
148 páginas

ISBN:  978-84-945363-0-4
 

Apartado gratis:
Fragment
 
 

Clic per a compra directa i segura Títol: Caballos de madera
Per Raúl Gimeno Chicharro
 

¿Qué secretos ocultan los anónimos transeúntes de una gran ciudad? 
Caballos de madera es una apasionante cartografía del alma humana en dos relatos, un intento por descifrar el enigma de la soledad del individuo actual. 
En El pergamino y la pistola, la investigación de las extrañas circunstancias de un suicidio arrastran al protagonista hacia un horror ominoso. El Irlandés, protagonista de El beso tatuado, es un ex boxeador alcohólico que revive, a partir de la contemplación de sus tatuajes, los episodios más significativos de su vagabundeo por la existencia.

Més informació
 

© 1a Edició  (febrer 2013) 
per a Editorial Sunya
130 pàgines

ISBN:  978-84-940255-0-1 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Una vida llogada
Per Manuel Hurtado Juan
 

El matrimoni de Jaume i Júlia no passa pel seu millor moment,
la rutina està cada cop més arrelada a les seues vides. Jaume
intentarà canviar les coses, així, un viatge a Lisboa es planteja
com un punt d’inflexió, però un seguit d’incidents faran
trontollar el seu món encara més, fins que una proposta
inesperada podria donar-los la solució que estaven buscant,
l'impuls definitiu que rellance la seua relació de nou. Una
vida llogada ens porta de la València actual fins la València
del futur, passant per ciutats com Alcoi, Marsella, Castelló de
la Plana, etc. En darrer terme, trobem sobretot, una revelació
colpidora que farà plantejar-nos fins on poden arribar les
misèries humanes.
Més informació
 

© 1a Edició  (abril 2012) 
per a Editorial Sunya
302 pàgines

ISBN:  978-84-939868-1-0

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Título: La huella de tu olvido

Por Consuelo Jiménez

Consuelo Jiménez Martín (Barcelona, 1961). Cursó estudios de Magisterio. Se define como sencilla, humilde, sin más pretensión que amar a los que la aman. En la actualidad su pasión son sus versos.
Consuelo Jiménez, la autora del poemario desnuda su alma entre versos.
Este poemario, es una obra creada a lo largo de los últimos 6 años, en los cuales la madre de la autora, sufre la desgarradora enfermedad de alzheimer.
Todos sus versos están impregnados de una enorme carga emocional. Los poemas que recopila nacen sin intención alguna, surgen en momentos de inspiración, son gritos de lucha y entrega, cantos de dolor, suspiros de pasión, lágrimas de impotencia y resignación.
La autora construye un mundo hermético de lazos de amor y odio entre ella, la enfermedad de alzheimer y su idolatrada madre.
La poetisa, plasma con orgullo el eterno amor y admiración que procesa por la debilitada y dependiente figura materna.
Más información y compra directa

 

© 1a Edición  (setiembre 2014) 
para Editorial Sunya
150 páginas

ISBN:  978-84-941903-7-7
 

Apartado gratis:
Fragmento
 
 

Título: Palabara duende sin final 

Por Consuelo Jiménez

Poeta de claras influencias de poetas como Alejandra Pizarnik, Consuelo crea poemas de verso breve, de lectura ágil, casi entrecortada (ritmo que indica a veces el desasosiego del yo poético). Siempre nos presenta el poema con ciertos matices al claroscuro, con la pregunta incesante como motor del poema, con la duda que acecha, con la incertidumbre existencial que la persigue, que casi la acorrala, pero el ánimo infatigable de la autora nos presenta y se ofrece a sí misma un punto de fuga. El lector es invitado a la reflexión, a convivir consigo mismo, en soledad; elemento fundamental en la poesía de Consuelo, conjuntamente con los anhelos de ser comprendida, de entenderse a sí misma, y de crear un puente con los demás y el mundo exterior.
.
Más información.
 
 
 

 

© 1ª Edición  (junio 2016) 
para Editorial Sunya
154 páginas

ISBN:  978-84-944175-9-7
 

Apartado gratis:
Fragmento
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Cròniques de Senèctia. Retalls de la segona edat: Unificació

Per Xavier R. Lidón

Senèctia, el vell continent, es veu sacsejat per l'avanç dels exèrcits invictes d'en Férvel l'unificador. A l'oest del continent, un grapat de pobles comerciants, els anomenats Consolat de Mar, decideixen cercar aliats per poder aturar l'embranzida de l'invasor. En veu dels mateixos personatges, la història d'aquesta recer-ca és el fil conductor que ens portarà, al final de la saga, al naixement de la anomenada Edat Fosca.

Entre els qui coneixerem, hi ha diversos éssers que comencen o continuen també viatges de recerca personal. En Talion, a la recerca d'una llar pel seu poble, la Brigant, a la recerca dels qui l’han de complementar, en Gnoi, caminant cap a la profecia de l'arribada del senyor de la foscor o, sobre tot, en Èdalbed, un atanat que camina a la recerca de l'origen de la seva raça immortal.

Més informació

 

© 1a Edició  (abril 2014) 
per a Editorial Sunya
284 pàgines

ISBN:  978-84-941903-3-9 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Bàlsam per a un dia incert

Per Dionís Lluch i Pons

Bàlsam per a un dia incert vol ser el petit llibre de poesia que guareixi la ferida de qualsevol dia incert. Aquella companyia que tan sovint ens agradaria tenir: “El poema s’acaba, i els somnis s’adormen a la vella bressola, perquè t’acorin el cor, quan et sentis sola”.  La immensitat de l’amor: “Si mai us canseu d’estimar, reposeu assossegadament; sempre hi haurà algú que ho farà per vosaltres”. Aquell somni captiu que ens fa enyorament: “He festejat amb la lluna cada nit, tot mirant de reüll el fanal del cel, i alhora, tendrament, damunt del meu pit m’ha regalat petons de mel”.
Més informació

 

© 1a Edició  (juliol 2013) 
per a Editorial Sunya
126 pàgines

ISBN:  978-84-940255-2-5 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Título: Yo conocí a Rocío Prada. A veces se produce un milagro 

Por Abel López Puerta

No era fácil ni sencillo para una madre de 33 años partir de 0 sin la necesidad de mirar atrás, sin arrepentirse. Ella tenía marcadas a fuego en su cabeza las frases típicas y el sentido común que se había autoimpuesto antes de tomar aquella repentina y crucial decisión: Empieza tu vida… No dudes, Así es la vida, No mires atrás, Sobrevive…
Rocío sólo tenía 14 años y en un segundo dejaba atrás toda su infancia en Sevilla; con rostro serio y adormilado miraba el andén de Santa Justa con la frente apoyada en el cristal de su compartimiento con los brazos cruzados y el cuerpo inclinado a un lado. 
Pasados unos minutos Rocío se topó con la mirada dulce de su madre, sentada a su lado, volvió a girar la cara hacia el cristal y cerró los ojos para intentar dormir. Su madre le cogió suavemente la mano y comenzó a acariciarla con todo el amor que le fue posible. Rocío se soltó bruscamente, y volvió a cruzarse de brazos.
.
.Más información
 

© 1ª Edición  (setiembre 2015) 
para Editorial Sunya
364 páginas

ISBN:  978-84-944175-1-1
 

Apartado gratis:
Fragmento
 
 


 
 
Clic per a compra directa i segura Títol: Relats d'una veu llunyana
Per Toni Mallea
 

Aquest recull de contes descriu un univers fantàstic i extraordinari, on els personatges viuen situacions impensades, retalls onírics d’un altre temps i d’un altre espai. L’ésser humà és l’observador d’una realitat oculta que es manifesta inesperada, suggerint als desconcertats personatges, la possibilitat d’una existència paral•lela i d’un ventall d’alternatives meravelloses que els permet reprendre la realitat amb una penetrant visió del món que els envolta, retratat amb esperança renovada.

Més informació
 

© 1a Edició  (abril 2013) 
per a Editorial Sunya
96 pàgines

ISBN:  978-84-940255-4-9 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Haikus, Tankas i Colors
Per Josep Lleixà
NOVETAT
L'haiku, derivat de l'haikai, creat aquest antigament per la separació dels tres primers versos de la tanka i usat com una composició independent, és una de les formes de poesia tradicional japonesa més esteses. L'haiku o haikai es compon de tres versos de 5,7,5 unitats fonètiques similars, tot i que no idèntiques, a la síl•laba sense rima. 

Una tanka (o tannka) és una composició poètica japonesa. Significa "poema curt". Consta de 31 síl•labes repartides en 5 versos plans sense rima, que segueixen la mesura 5-7-5-7-7. Es compten totes les síl•labes.

Ha il•lustrat aquest llibre, coberta i contingut, la pintora Tere Navarro que ha ajudat a que aquest maridatge (poesia, pintura) facin pensar i somniar. Cada tros de la tela és poesia en color, cada vers vol expressar el color de la paraula escrita.
.
Més informació
 

© 1a Edició  (febrer 2013) 
per a Editorial Sunya
110 pàgines

ISBN:  978-84-939868-9-6 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: A la tardor... poemes

Per Josep Lleixà

A la tardor…Poemes vol ser un recull de sentiments, reflexions, vivències, que m’he atrevit a escriure en forma de poema.
No hi ha un estil definit, perquè jo no tinc cap estil. Segons l’estat d’ànim del moment i el tema a tractar, em surt una manera diferent de fer, que poso sobre el paper.
He ajuntat els poemes en quatre grups temàtics,  i encapçalats cada un d'ells amb una il•lustració de tres bons amics i pintors de gran vàlua.
Més informació
 

 

© 1a Edició  (juny 2013) 
per a Editorial Sunya
86 pàgines

ISBN:  978-84-940255-6-3 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Títol: Arròs 

Per Pepa Martínez Cabanyes

La protagonista, una dona jove, decideix anar a passar uns dies al poble de la seva infància, a casa uns oncles.  L'oncle, vell i malcarat, li demana ajuda a l'hora de vendre unes terres d'arròs. Aquest fet, porta a la Maria a descobrir històries familiars desconegudes i les converses íntimes  amb l'oncle li deixen una petjada que influiran en les seves decisions i relacions personals posteriors. 
Paisatge, història i personatges es barregen per explicar-nos una història quotidiana.

Més informació
.
 
 
 

 

© 1ª Edició  (novembre 2016) 
per a Editorial Sunya
298 páginas

ISBN:  978-84-945363-3-5
 

Apartado gratis:
Fragment
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Alzines sureres
Per Pilar Matas
 

L'Elisabet escriu petits relats que l'ajuden a sobreviure en un món en el que no acaba de trobar el seu lloc. Sempre ha escrit per a ella i no ha deixat que mai ningú llegeixi res seu. Enmig d'una situació personal crítica, ensenyar els seus relats a algú aliè al seu entorn familiar i d'amistats, l'ajudarà a superar la crisi personal i a tolerar millor el món que l'envolta. L'evolució d'aquests relats ens ensenya com l'Elisabet es va adaptant a les  situacions que la vida li presenta. En ells expressa les emocions i els sentiments que la dominen, després de filtrar-los pel tamís de la literatura.
Més informació
 

© 1a Edició  (febrer 2012) 
per a Editorial Sunya
92 pàgines

ISBN:  978-84-938362-8-3 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Títol: Avui fa un dia clar 
Per Xavier Oton Bragulat

Xavier Oton Bragulat (Barcelona, 1959) pretén amb aquesta obra la reflexió sobre la percepció de la realitat dels malalts d’Alzheimer i de com la pèrdua constant dels seus records afecta la seva personalitat, de si es tracta d’una pèrdua permanent, o si és que només es perd la capacitat de comunicar o de transmetre la informació en determinats moments. Es pot viure sense records per tal de continuar sent un mateix ? (...) Del que es parla en aquest llibre, principalment, és de sentiments

Més informació
 
 
 

 

© 1a Edició  (setembre 2015)
per a Editorial Sunya
234 pàgines

ISBN:  978-84-942837-9-6
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 

Títol: Sió, la veu d'un silenci 

Per Francina Orri

La història d’aquest llibre està basada en uns fets reals que esdevingueren en el si d’una família d’arrels republicanes obligada a separar-se a conseqüència de la fugida cap a l’exili a què es va veure abocat el marit. Situació com la que varen viure moltes famílies durant l‘ocupació per part de les tropes franquistes al final de la guerra civil espanyola. Els fets els localitzem clarament a la ciutat de Girona, on residien.
L’exili d’en Martí va marcar una vida. Sí, una vida, i m’atreviria a dir que va marcar dues generacions de silencis.
El tema està centrat no tant en la figura d’en Martí, que també, sinó en la figura de la Sió. La història d’aquesta dona que es va trobar amb una vida escapçada d’un dia per l’altre, sola i desolada. La història parla de la Sió, que no va marxar, que es va quedar aquí i de com va girar la seva vida a partir d’aquell dia, sola amb el marit a l’exili, sense saber res d’ell en molt temps i havent de pujar en aquelles condicions la seva filla de poc més que mesos.

Més informació
 

 

© 1ª Edició  (novembre 2016) 
per a Editorial Sunya
98 pàgines

ISBN:  978-84-945363-2-8
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Títol: El secret de la tieta Rosa 

Per Montserrat Palau Iglesias

El secret de la tieta Rosa parla d’amor i desamor, d’amis-tat,  d’esquemes i costums que no ens permeten viure amb llibertat. És un llibre senzill que ens mostra la vida quotidiana dels seus personatges i la lluita interna per començar a retrobar-se amb un mateix.
La Rosa tenia un secret i la Cristina esperava complir els divuit anys perquè la tieta li havia promès que li explicaria, però... Quan per fi la Rosa va buidar el seu cor explicant aquell secret tan ben amagat, a la seva neboda, va produir en la noia un gran desconcert, i aquella aurèola màgica que envoltava a la tieta va desaparèixer.

Més informació
 

 

© 1a Edició  (gener 2015) 
per a Editorial Sunya
294 pàgines

ISBN:  978-84-942837-1-0
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Silenci a Istanbul
Per Francesc Planas
 

L'any 2032 la mort d'una dona prop de Sòria introdueix el lector a una pugna al si de l'Església i a la mobilització del poder d'Occident enfront de la invasió silenciosa de l'islamisme. Per evitar un conflicte de grans dimensions, Joan XXIV, un papa
renovador, intenta un apropament de cultures gairebé impossible.
Un bisbe espanyol, a qui li trontollen algunes conviccions, i una
jutgessa retirada penetren en el rerefons del cataclisme que és a punt d'esclatar.
Istanbul serà l'escenari escollit per a l'acte culminant del papat. Un silenci eloqüent que representa l'inici d'uns anys de malson per a Occident.
Més informació
 

© 1a Edició  (desembre 2011) 
per a Editorial Sunya
312 pàgines

ISBN:  978-84-938362-6-9 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Dairfour
Per Daniel RENAU 

L'autor ens presenta una novel·la de misteri en la que un xicot de les Guilleries s’enfronta a una forma de viure desconeguda per tothom i en la que els participants  s’ho prenen com un joc macabre o, en el millor dels casos, se n’aprofiten sense qüestionar gaire l’estranya realitat. 
Diu el protagonista:
"Hauria d’haver mort als tres anys, però algú va decidir que no. Als nou em van donar a escollir: vius i et converteixes en un executor o mors, sense saber-ne el dia ni l’hora." 
Misteri i intriga assegurats!!
Més informació

© 1a. Edició  (desembre 2009) per a 
Editorial Sunya
316 pàgines

ISBN: 978-84-937051-2-1

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura

També assequible a  www.lulu.com


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Casusalitats

Per Andreu Ribas

En aquest conjunt de textos, caòtic, esquizofrènic o anàrquic, segons es miri, Andreu Ribas (Palma, 1966), titellaire gepettista, dóna vida als seus ninots amb la sàdica intenció de fer-los funambulistes damunt la fina línia que talla l’existència per separar el bé del mal, l’amor de l’odi, la veritat de la mentida, la bogeria del sentit comú, la vida de la mort.
Casusalitats és una obra adscrita al corrent literari del qual forma part Andreu Ribas des de fa més de vint anys: l’Onanisme Mental.
El lector gaudirà de la lectura d’aquestes curtes narracions, imaginades per un autor que ha obtingut el premi Ciutat de Palma de novel•la, el premi Entorn de Narrativa Curta, i que ofereix ja una provada experiència narrativa.
Més informació
 

 

© 1a. Edició  (octubre 2010) 
per a Editorial Sunya
204 pàgines

ISBN:  978-84-937051-8-3

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura

També assequible a  www.lulu.com


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Disposicions transitòries
Per Andreu Ribas
 

Romeu Amorós es jubila anticipadament als 74 anys. Per celebrar-ho, se’n va a dinar amb el seu company d’oficina, molt més jove que ell, a qui explicarà coses que li han marcat, que li han canviat la Vida. Situada a mitjans del segle XXI, Disposicions transitòries ens explica les estratègies de supervivència d’un vell en un medi hostil: envoltat de tecnologia que l’incomoda, de cambrers robòtics, de modes juvenils que no entén, en un clima que tendeix a la desertització. L’estratègia és, com tantes vegades, el record. Segurament.
    Jordi, el company de Romeu, serà el testimoni sorprès de les revelacions d’un vell excèntric que, en deu anys de compartir despatx de funcionaris, ni li havia despertat la mínima sospita de tenir un passat apassionat.
Més informació

© 1a Edició  (abril 2012) 
per a Editorial Sunya
140 pàgines

ISBN:  978-84-937051-9-0

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Títol: Herba-savina

Per Domènec Sesmilo

La vocació literària d'en Domènec Sesmilo (Barcelona, 1942) pot semblar tardana. Segurament ho és malgrat que estem davant de la seva tercera novel•la indeleble i el seu sisè llibre publicat, passant per la poesia i l'assaig. Sense renunciar a la seva condició barcelonina, sempre ha volgut ser considerat un escriptor pallarès. Les seves arrels familiars i la temàtica de les seves novel•les que ha publicat així ho acrediten. Es pot dir que ha escrit tota la vida: diaris, articles, ponències doctrinals, discursos propis i aliens... la majoria de la seva producció de manera anònima. 
Dedicat durant molts anys a l'exercici de la política, és quan ha cregut que devia donar pas a noves expressions que l’han alliberat dels seus condicionants ideològics i ha deixat lliure el seu magí per escriure ficció. És un escriptor al que és fàcil de llegir perquè escriu senzill i entenedor. Conrea un català amb expressions pallareses que s'escolen donant caràcter a la seva literatura. Això la fa més genuïna i més honesta.

Més informació i compra directa
 

© 1a Edició  (juliol 2014) 
per a Editorial Sunya
236 pàgines

ISBN:  978-84-941903-4-6 
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Título: La nueva savia

Por Domènec Sesmilo

De entre los políticos que escriben ficción, contamos con Domènec Sesmilo. Los que lo hacen suelen publicar cuando cesan en sus responsabilidades como es su caso. Ha sido vicepresidente del Parlamento de Cataluña y senador en las Cortes en dos legislaturas entre otros cometidos. Es un agudo observador de la realidad social.
Casado y padre de cuatro hijas, su esposa nació en Extremadura. No debe extrañar, pues, que este hecho se refleje en la novela. Le gusta escribir y se nota en su obra.

En La nueva savia se entremezclan varios relatos: intriga política, investigación de una muerte extraña y la historia de una familia extremeña de la comarca de La Serena que, en la década de los sesenta, se traslada a vivir a Barcelona.
Es una novela del género de la crónica social sazonada de ingredientes que la hacen amena. Es de aquellos libros cuya lectura atrapa. Sus páginas rezuman cariño y agradecimiento a la magnífica aportación extremeña al desarrollo de Cataluña.

Més informació i compra directa

© 1a Edició  (juliol 2014) 
para Editorial Sunya
276 páginas

ISBN:  978-84-941903-5-3
 

Apartado gratis:
Fragmento
 
 


 
Títol: La revenja dels arbres. 

Per Albert Tarragó
 

El desenvolupament de la hipotètica independència de Catalunya de l’Estat Espanyol, obrirà uns camins força difícils i complicats.
Aquesta independència pacifica i democràtica, envers Espanya, comportarà que els sectors tradicionals i immo-bilistes de l'ultra dreta espanyolista, facin l’impossible perquè això no sigui així, ancorats en unes glòries passades, on es deia que a l’imperi espanyol no es ponia mai el sol. Aquests sectors lluitaran en una secreta guerra bruta contra els interessos de la jove nació.
La posada en pràctica d’un complot infernal, en tres fases, contra Catalunya i els catalans, suposarà uns efectes devastadors i dramàtics, sense precedents en aquesta estimada terra.
Se’n sortirà Catalunya i els catalans en aquest tràgic i inesperat futur?

Més informació i compra directa

 

© 1a Edició  (setembre 2014) 
per a Editorial Sunya
256 pàgines

ISBN:  978-84-941903-8-4
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Crit de llibertat
Subtítol: Una història de la guerra civil catalana del segle XV
Per Jordi Torrades

Bernat Tort és un remença a qui agafa la revolta de 1462 al seu poble de la Garrotxa. Immediatament s'uneix al moviment contra la brutal explotació dels pagesos, lluita que el porta a unir-se als exèrcits del rei Joan II, iniciant-se la guerra contra els nobles i les institucions catalanes que deposen al rei de la corona. Comença una guerra civil a Catalunya que durarà deu anys i en que en Bernat es veurà plenament involucrat. La victòria del rei no comporta l'abolició dels mals usos i el conflicte torna a esclatar al 1484 amb la segona guerra remença, ja amb l'Infant Ferran com a Rei. Malgrat l'esclafament dels remences, els mals usos seran finalment abolits al 1486. La història ens submergeix en un període profundament desconegut de la història de Catalunya.

Més informació
 

© 1a Edició  (abril 2013) 
per a Editorial Sunya
250 pàgines

ISBN:  978-84-940255-5-6 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Giorgione a Castell Margarit
Per Frederic-Pau Verrié
 

 Una parella clandestina es retroba al solitari castell dels Margarit del Pla del Forment, on fa la sorprenent descoberta d’una obra desconeguda de Giorgione, el gran pintor venecià del segle XVI. La dificultat de donar a conèixer, sense comprometre’s, una obra tan extraordinària, la recerca que comporta la seva autentificació, i la complexa problemàtica de la conservació, exhibició i destinació final del quadre omplen les pàgines d’aquesta narració, que pas a pas porta el lector fins a un espectacular final.
Més informació
 

© 1a Edició  (novembre 2011) 
per a Editorial Sunya
196 pàgines

ISBN:  978-84-938362-5-2 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 


 
Clic per a compra directa i segura Títol: Camins de vent. Crònica d'un viatge a Ítaca

Per Jordi Vidal

Després de la mort de la seva mare, Pere Puigdavall, un jove mataroní de vint-i-un anys, decideix marxar a viure a la vall de Pineta, al pirineu d’Osca, buscant, bàsicament, un lloc tranquil i conegut, un espai on asserenar-se i tornar a endreçar la seva vida.
Però sota les pedres i els arbres de Pineta s’hi amaguen moltes més coses que els seus records d’infantesa. De la mà de Francesca Lombardi, una historiadora italiana que documenta un estudi de la Universitat de Barcelona sobre els fets ocorreguts a la zona la primavera de 1938, en Pere iniciarà un viatge que el portarà a navegar per l’episodi conegut com “la bossa de Bielsa”, i a conèixer la història del Regiment Pirinenc número 1 de Catalunya, la darrera unitat militar d’obediència exclusivament catalana, i l’única des de la derrota de 1714.
A mida que les seves investigacions els apropin al gran secret que el Regiment Pirinenc ha servat a l'interior de les muntanyes de la vall durant més de setanta anys, Pere i Francesca es trobaran immersos en una trama inversemblant, on res ni ningú és allò que sembla, que posarà a prova el seu concepte de realitat i els canviarà la vida per sempre.

Més informació

 

© 1a Edició  (febrer 2014) 
per a Editorial Sunya
328 pàgines

ISBN:  978-84-941903-0-8 

Clic per a compra directa i segura
Compra directa i segura
 
 

Títol: No vull oblidar-te

Per Pilar Zamora

La seva obra  NO VULL OBLIDAR-TE no pretén  ser només una narració seqüencial i cronològica d’una situació, sinó que evoca  emocions molt més intenses, descrites des del sentiment més profund. Enalteix valors que poden marcar tota una vida, com l’honestedat, el coratge i la lluita, qualitats que van acompanyar sempre el seu pare, a qui en realitat vol rendir homenatge pòstum.

Més informació
 
 
 

 

© 1ª Edició  (juliol 2016) 
per a Editorial Sunya
212 pàgines

ISBN:  978-84-945363-1-1
 

Apartat gratis:
Fragment