Editorial Sunya   |  Catàleg | Qui som   | Contactar  | Compra directa  | Majoristes, llibreries  |  Editem el teu llibre |   Web del Buit

 
Editorial Sunya Catàleg Catàleg       ESPAÑOL

Visita també la
Web del buit Web del Buit 

Clic per a compra directa i segura

Filosofía, ciència, art, religió... són alguns dels ámbits on aquest concepte o símbol és present. 

Al llibre Biografía del vacío i a La Web del Buit trobareu una completa informació.

Espanyol:
La Web del Vacío
English:
The Void and Emptiness Site
 

Llibre:
Albert Ribas.
Biografía del vacío
Su historia filosófica y científica desde la Antigüedad a la Edad Moderna.

4a ed. (2008). 
ISBN: 978-84-612-3925-2
Clic per a compra directa i seguraCompra directa i segura

 • Índex de "Biografía del vacío"
 • Bibliografia de la obra
 • Capítol I.I (gratis)
 • Esquema
 • Recensions de l'obra
 • Fitxa tècnica

 •  

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

   


  NOVETATS

  = Maria Àngels Villegas
  A la vora del camí

  Un jove, quan es fa gran, al lloc on vivim, l'exèrcit el crida i comença, a poc a poc, a obrir-se camí a la vida. El que aquí es narra és un recull, com un farcell ple d'engrunes trobades en el fons dels sentiments i unides per fer-ne història. Cadascú és cadascú, el tresor que regalima de la font de la veritat, que al món cada matí el sol il•lumina, s'hi troben unes vides que, sense cap sentit, fan lligam que molts esperen.
   


  Més informació

  = Joan Barceló i Coll
  Quadres de vida a la Barcelona de 1957 a 1976

  El llibre dona una àmplia visió de les seves inquietuds i del fons familiar, social, polític i cultural al llarg de l’evolució dels anys 1957 a 1976. D’especial vivacitat són les descripcions i les suggestives impressions de les formes de vida i d’entendre al llarg de la grisor ciutadana d’aquells anys.


  Més informació

  = Mariona Massip i Sabater
  Folls, alienats i orats

  Aquest llibre petit i discret és un intent de rescatar del silenci històric les persones amb disminucions psíquiques. En el marc de l’Europa moderna, prèvia a la revolució psiquiàtrica, ens preguntem per les seves vides, destins i concepcions. Si, com defensa  Ferro, els historiadors hem de retornar a la societat aquella història de la que els aparells institucionals han desproveït, ens prendrem aquesta recerca com una tasca de justícia social.

  Rafael Hernándex Perea 
  La música en el marc social, cultural i científic de l'Europa    medieval i renaixentista

  Aquesta Història de la Música comença amb un recorregut per les civilitzacions més antigues. Aquestes seran la base de l'inici musical medieval i de la evolució que s'anirà produint al llarg dels segles. S'estudien els principals compositors, amb l'anàlisi d'algunes de les seves obres així com l'evolució de l'escriptura musical i la teoria
     NOVETATS

  Clic per a compra directa i segura

  = Montserrat Figueras Pàmies
  Pinzellades d'infantesa i joventut
  Amb més de trenta anys de docència universitària, ha publicat sis llibres. Després de la seva carrera universitària ara viu a Sitges. També és pintora i exposa les seves obres en mostres col.lectives i individuals. Referent a les seves aventures literàries, no filosòfico-jurídiques, als catorze anys li van premiar un conte per a nens, a través de la ràdio, i després del seu primer llibre "Sitges, entre pinturas y pecados." (Ed. Triángulo Escaleno. 2003) aquesta és la seva segona obra.


  Clic per a compra directa i segura

  = Pere Arbona
  Uns comptes fa s'ase...

  Durant els anomenats anys de la fam, les finques agrícoles de Mallorca, sobretot les de la costa, gràcies més que res a l'estraperlo i el contraban, foren una font de riquesa pels seus administradors.
  En aquesta situació, en Salvador, majoral de algunes d'aquestes possessions, té tot quant vol i quan no li és lícit  aconseguir lo que desitja no dubta a obtenir-ho pels medis menys confessables..

  Ramon Pons Bllabé
  Cavil·lacions d'un home corrent

  Pensa que en Política tothom és prescindible i que ningú té la clau de volta de la veritat. I que voler mantenir per la força Catalunya dins Espanya per una suposada unitat nacional és una actitud forassenyada per una convivència asserenada a futur.
  D'això últim parlen aquestes Cavil•lacions d'un home corrent, un llibre que recull la constància repressiva de l'estat espanyol envers Catalunya i que situa en forma resumida els últims esdeveniments d'afirmació nacional viscuts, dins el context social i històric i actual d'Espanya, Europa i el món.
   
   
   
   
   
   

   


  Editem el teu llibre Editem el teu llibre
  Interessats en publicar la seva obra, poden acudir a Editorial Sunya. Seran atesos. 


  Editorial Sunya ofereix la distribució dels seus llibres a través de diversos canals: 

  = A majoristes, llibreries i distribuïdors, per a ser oferts en punts de venda al públic com la resta de llibres. Les condicions són les habituals en aquest sector, quant a règim de dipòsit dels llibres i marges comercials. Contacte
   

  = A particulars a través de la seva web, amb pagament en línia i altres fórmules, en les modalitats d'imprès i format pdf.
   

  = A través de www.lulu.com, també en les modalitats d'imprès i format pdf. El comprador pot acudir a tots els mitjans de pagament habituals en les transaccions segures per internet. Els preus de venda al públic són els mateixos; únicament poden canviar les despeses d'enviament.
   
     Altres llibres disponibles a Editorial Sunya:

   = D. Blasco, A. Puigbò, A. Rotllan. La medicina a Montserrat: Evolució històrica de l'assistència sanitària al monestir de Montserrat. 2009.  >>

  = J.B. Pompidor. El incensario japonés. Historia de la Maison Dorée de Barcelona. 2010. >>

  = Frederic Ribas. Retrat d'una elit catalanista. Deixebles i hereus de Cambó: vint personatges. 2008. >>

  = Albert Ribas. Religions i Societat a Catalunya. Guia bàsica. 2009. >>
  Recomenat pel Centre d'Estudis Jordi Pujol  >>

  Vegeu Catàleg