Editorial Sunya   |  Catàleg | Qui som   | Contactar  | Compra directa  | Majoristes, llibreries  |  Editem el teu llibre |   Web del Buit

 
Descripció ESPAÑOL

 
Títol: 10.004 

Per Noelina Castellsagué Reverter

En Marc és un adolescent qualsevol, amb els problemes d'un típic noi de 16 anys. Farà un viatge amb la seva família pels carrers i realitats que amaga la majestuosa Índia. Allà, en Silur els explicarà una veritable història real que marcarà de per vida el nostre protagonista. S'endinsarà a un orfenat on la Leka, una noia de la seva mateixa edat, li posarà pell de pollastre quan li expliqui el perquè podria no estar-ho explicant. El protagonista aterrarà el vol de tornada amb una visió molt diferent de la que tenia quan es va enlairar al d'anada. El noi, veient l'estiu que ha tingut l'Oriol, el seu millor amic, i veient el que un altre nen de l'altre costat del món podria tenir, s'adonarà que hi ha realment dos móns molt diferents en un mateix planeta. El noi valorarà les coses pel seu valor i no pel seu preu.
 
 

 

© 1a Edició  (desembre 2014) 
per a Editorial Sunya
102 pàgines

ISBN:  978-84-942837-0-3
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


Em dic Noelina, vaig néixer a Calcuta, a l'Índia, tinc disset anys i el meu somni era poder escriure una història prou bona com per acabar amb un llibre a les mans, com el que tens ara. Els meus pares em van adoptar quan jo tenia setze mesos. Sempre m'ha encantat escriure i els del meu voltant sempre m'han animat a fer-ho.

Nota de l'autora: tot i que no canviaria la vida que tinc, no descarto la possibilitat de buscar les meves arrels, al cap i a la fi, sense un origen, no hi ha camí. No hi ha finals sense un principi, de fet no hi ha infinits sense un començament, així que en part, ho dec tot als que em van donar la vida.
 

 

Públic en general
PVP:
12 euros, versió impresa
 
6 euros, versió digital e-book
 

Compra en línia directa i segura. 
Dues opcions

A. Pot enviar un missatge a aquesta direcció:

 

B. Altres opcions:
  versió impresa a través de
lulu en aquest enllaç

 
  versió e-book a través de lulu en aquest enllaç