Editorial Sunya   |  Catàleg | Qui som   | Contactar  | Compra directa  | Majoristes, llibreries  |  Editem el teu llibre |   Web del Buit

 
Descripció ESPAÑOL

 
Clic per a compra directa i segura Títol: Herba-savina

Per Domènec Sesmilo

La vocació literària d'en Domènec Sesmilo (Barcelona, 1942) pot semblar tardana. Segurament ho és malgrat que estem davant de la seva tercera novel•la indeleble i el seu sisè llibre publicat, passant per la poesia i l'assaig. Sense renunciar a la seva condició barcelonina, sempre ha volgut ser considerat un escriptor pallarès. Les seves arrels familiars i la temàtica de les seves novel•les que ha publicat així ho acrediten. Es pot dir que ha escrit tota la vida: diaris, articles, ponències doctrinals, discursos propis i aliens... la majoria de la seva producció de manera anònima. 
Dedicat durant molts anys a l'exercici de la política, és quan ha cregut que devia donar pas a noves expressions que l’han alliberat dels seus condicionants ideològics i ha deixat lliure el seu magí per escriure ficció. És un escriptor al que és fàcil de llegir perquè escriu senzill i entenedor. Conrea un català amb expressions pallareses que s'escolen donant caràcter a la seva literatura. Això la fa més genuïna i més honesta.

Si la novel•la és un gènere de ficció, la seva expressió més pregona podria ser la del realisme màgic. Res del més principal que passa a Herba-savina pot no haver passat mai, però... perquè no?
La veritat és tossuda i sovint massa avorrida, per això el relat màgic. Ni la cronologia dels fets s'ajusta escrupolosament al que s'explica, però és una llicència que encaixa. Herba-savina és la història novel•lada de la mort inevitable d'un poble real que existí en el més profund del Pallars, el territori més oblidat, segurament, de Catalunya. Però és una mort fecunda que dóna vida i esperança a un país que, en les seves arrels comtals, s'enlaira cap al cel. Aquest cel que no sabem com és però que guarda els anhels dels que visqueren en aquest amagat raconet del prepirineu i dels que vivim les nostres esperances d'una manera real i, a l'ensems màgica. És, un altre cop, la victòria de la il•lusió sobre la fatalitat.
 

© 1a Edició  (juliol 2014) 
per a Editorial Sunya
236 pàgines

ISBN:  978-84-941903-4-6 
 

Apartat gratis:
Fragment
 
  

 

Públic en general
PVP:
20 euros, versió impresa
 

Compra en línia directa i segura. 
Dos opcions

A. Podeu enviar un missatge a aquesta adreça:

Indiqueu el llibre, la vostra demanda (imprès o pdf) i les vostres dades. La resposta us donarà les senzilles instruccions a seguir per rebre el llibre.
 
 
 

B. Una altra opció: adquisició en línia a través de lulu en aquest enllaç
 
 

 

Disponible per a majoristes, llibreries i distribuidors: contacte
Les condiciones són les habituals en aquest sector, respecte al règim de dipòsit dels llibres i marges comercials

També podeu comprar-lo o sol·licitar-lo a totes les llibreries, especialment les següents :
 

== La Central del Raval: Elisabets 6   08001 Barcelona

== Alibri: Balmes 26   08007 Barcelona 

== Laie: Pau Claris 85   08010 Barcelona

== Claret: Roger de Llúria 5   08010 Barcelona

== Geli: Argenteria 18  17004 Girona

== Caselles: Major 46  25007 Lleida

== Llibreria de la Rambla: Rambla Nova 99  43001 Tarragona

== La llar del llibre: Passeig de la Plaça Major 34  08202 Sabadell

== La Tralla: Carrer de la Riera 5  08500 Vic