Editorial Sunya   |  Catàleg | Qui som   | Contactar  | Compra directa  | Majoristes, llibreries  |  Editem el teu llibre |   Web del Buit

 
Descripció ESPAÑOL

 
Clic per a compra directa i segura Títol: Sobtadament fràgils
Subtítol: Dietari de l'esclat del covid
Per Llibert Ferri

El sobresalt m’aboca a escriure un dietari. No sé si el publicaré o el desaré en la intimitat. Aquell impuls de posar el dia a dia negre sobre blanc, des de mitja tarda del 13 de març de 2020, sorgia –ara ho sé– de la meva connexió amb la por, amb la finitud, amb la incertesa. Narro la Barcelona buida. Descric algun despertar angoixós. Cerco dades: Nou Barris és la zona més infectada. Massa gent s’amuntega en pisos petits. La pobresa és infecciosa. Viatjo mentalment a Madrid, Moscou i Nova York, on he viscut.
 
 
  Entrevista a Catalunya Ràdio
 

 

© 1a Edició  (març 2021) 
per a Editorial Sunya
184 pàgines

ISBN:  978-84-122676-8-6 
 

Apartat gratis:
Fragment
 
 


Llibert Ferri és periodista i també va fer estudis de ciències socials. Entre 1987 i 2007 va ser reporter i corresponsal de TV3 a l’Europa de l’Est i a la Unió Soviètica i, per tant, testimoni de la desintegració i caiguda dels règims comunistes. Autor de cròniques, reportatges i documentals sobre la perestroika i l’ensorrament de l’URSS, l’etapa de capitalisme mafiós de Boris Ieltsin i la implantació de l’estat autocràtic de Vladímir Putin. Entre 2010 i 2014 va ser vocal de la junta de govern del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Durant la seva presentació com a candidat va expressar el seu suport a l’activisme LGTBI.

 

Públic en general
PVP:
16 euros, versió impresa
 
8 euros, versió digital e-book
 

Compra en línia directa i segura. 
Dues opcions

A. Pot enviar un missatge a aquesta direcció:

 

B. Altres opcions:
  versió impresa a través de
lulu en aquest enllaç

 
  versió e-book a través de lulu en aquest enllaç