Editorial Sunya   |  Catàleg | Qui som   | Contactar  | Compra directa  | Majoristes, llibreries  |  Editem el teu llibre |   Web del Buit

 
Descripció ESPAÑOL

 
Clic per a compra directa i segura Títol: Alzines sureres
Per Pilar Matas

L'Elisabet escriu petits relats que l'ajuden a sobreviure en un món en el que no acaba de trobar el seu lloc. Sempre ha escrit per a ella i no ha deixat que mai ningú llegeixi res seu. Enmig d'una situació personal crítica, ensenyar els seus relats a algú aliè al seu entorn familiar i d'amistats, l'ajudarà a superar la crisi personal i a tolerar millor el món que l'envolta. L'evolució d'aquests relats ens ensenya com l'Elisabet es va adaptant a les  situacions que la vida li presenta. En ells expressa les emocions i els sentiments que la dominen, després de filtrar-los pel tamís de la literatura.

 

© 1a Edició  (febrer 2012) 
per a Editorial Sunya
92 pàgines

ISBN:  978-84-938362-8-3
 


ÍNDEX
  
Patiment    9
Jo?    27
La vida quotidiana    31
Diari de vacances    33
Anar a Barcelona   43
Relacions virtuals    49
Patiment    53
No tens un trosset de xocolata?    55
Les no-paraules    59
Compartint    63
La Rambla    69
El cinquè home    73
Turisme cultural    77 
Alzines sureres    83
Patiment    87
 

 

Apartat gratis:
Diari de vacances
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Pilar Matas va néixer a Barcelona l'any 1967. Va cursar l'educació primària al CEIP l'Eramprunyà de Gavà, ciutat on ha viscut durant molts anys. Sempre ha navegat entre les ciències i les lletres, estudiant Enginyeria de Telecomunicacions i Humanitats. Aquesta dualitat no és casual i domina bona part de la seva personalitat i de la seva vida. Mare de dues filles, intenta compaginar el seu paper de mare amb el desig i la necessitat d'escriure. Després de  pensar-ho molt, s'ha decidit a publicar el seu primer llibre.